خرده اندیشه

نوشته‌ها، ترجمه‌ها و اندکی از اندیشه‌های پراکنده‌ی من

خرده اندیشه

نوشته‌ها، ترجمه‌ها و اندکی از اندیشه‌های پراکنده‌ی من

روش تغذیه 3

طرز تهیه پاور بار یا شکلات ورزشی


تفاوت پاور بار و پروتئین بار در محتویات، مقدار انرژی و پروتئین دریافتی و زمان مصرف هر کدوم از اینها هست. پاور بار رو باید در هنگام تمرین و پروتئین بار رو پس از تمرین مصرف کرد. در نتیجه پاور بار باید از مواد زود هضم و پرانرژی تهیه شده باشه. مثل تمام محصولات کارخانه‌ای، هیچ اعتباری به سلامت محصولات بازار نیست، به ویژه بازار ایران که مبادی ورود رسمی برای این محصولات وجود نداره و بیشترشون به صورت قاچاق وارد بازار میشه. از طرفی مقدار شکر موجود در یک پاوربار خیلی  زیاده، پس باید خودمون آستین بالا بزنیم و بهترین و سالمترین پاوربار رو برای خودمون تهیه کنیم. برای تهیه پاور بار باید از مواد پرانرژی و زود هضم استفاده کرد. در واقع موادی که هضمشون از دهان و زبان آغاز میشه.

مواد لازم:

1-خرمای گوشتی و شیره دار: یک کیلو

2-شکر قهوه‌ای: نیم کیلو

3-کشمش گوشتی درشت و بی‌دانه: نیم کیلو

4-توت خشک: 250 گرم

5-کاکائو تخته‌ای تلخ: یک کیلو

6-نسکافه: 200 گرم

7-روغن نارگیل: 250 گرم

در بازار، بسته‌های دو کیلویی خرمای پر شیره و سفت وجود داره. یک کیلو از اون رو تمیز کنید، هسته‌ها رو جدا کنید و خوب لهش کنید. توت خشک رو تا جایی که ممکنه خورد کنید و بعد بریزید داخل غذاساز و پودر کنید. کشمش  رو هم تا جایی که ممکنه ریز ریز کنید و بعد داخل غذاساز بریزید تا حد امکان له و لوردش کنید. بعد کاکائو رو باید به صورت مایع درآورد. یه قابلمه‌ی بزرگ آب جوش بیارید، بعد یه قابلمه‌ی کوچیک بذارید داخل قابلمه‌ی بزرگ و درون آب جوش، طوری که آب داخلش نشه، کاکائو‌ رو بریزید داخل قابلمه‌ی کوچیک و منتظر بشید تا حل بشه. حالا به ترتیب مواد رو با هم مخلوط کنید، اول خرما، بعد کشمش، بعد شکر قهوه‌ای، بعد پودر توت خشک، بعد نسکافه و بعد هم روغن نارگیل. در هر مرحله و پیش از اضافه کردن ماده‌ی بعدی، خوب به هم بزنید. در آخر مایع شکلات رو اضافه کنید و حسابی هم بزنید.یه سینی فر یا هر سینی مستطیل شکل با عمق دو سه سانت بردارید، داخلش چند ورق کاغذ روغنی شیرینی پزی پهن کنید و مواد رو بریزید. با مقادیری که گفتم شما به دو یا سه تا سینی نیاز دارید. بعد سینی‌ها رو دو سه ساعت بذارید داخل فریزر و 24 ساعت داخل یخچال. بعد که خوب سفت شد می‌تونید به اندازه‌ی یک شکلات معمولی برش بزنید و لای پلاستیک فریزر بپیچید و داخل یخچال یا یه جای خنک نگهداری کنید.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد