ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 |
طرز تهیه پروتئین بار
پیشتر گفتم که تفاوت پاور بار و پروتئین بار در محتویات، مقدار انرژی و پروتئین دریافتی و زمان مصرف هر کدوم از اینها هست. پاور بار رو باید در هنگام تمرین و پروتئین بار رو پس از تمرین مصرف کرد.مصرف پروتئین پس از تمرین به ترمیم بافت ماهیچهای و جلوگیری از تشکیل اسید لاکتیک در ماهیچهها کمک میکنه. البته در هنگام فعالیتهای بلند مدت، مثل کوهپیمایی یا کوهنوردی و یا هر فعالیت شدید بدنی دراز مدت، بهتره از پروتئین بار هم استفاده بشه. و مانند همهی مواردی که پیشتر هم اشاره کردم، جنس خوب رو فقط خودتون میتویند تهیه کنید و بازاریش به درد نمیخوره. در نتیجه مواد لازم برای تهیه پروتئین بار به شرح زیر است:
1- تخم کدو: 250 گرم
2-تخم کتان: 250 گرم
3- بادام: 250 گرم
4- بادام زمینی: 500 گرم
5- گردو: 250 گرم
6- جو دو سر پرک شده: نیم کیلو
7- خرمای سفت و گوشتی: یک کیلو
8- پودر سفیده تخم مرغ: نیم کیلو
9- پودر آب پنیر: نیم کیلو
10- کاکائو تختهای تلخ: یک تا یک و نیم کیلو
11- پودر قند یا شکر قهوهای: نیم کیلو
12 - پودر طعم دهنده مثل پودر وانیل یا توت فرنگی: به مقدار دلخواه
طرز تهیه: تخم کتان رو از عطاریها تهیه کنید، و به همراه تخم کدو، بادام، بادام زمینی و گردو، بریزید داخل غذاساز و درشت خورد کنید. نباید زیاد ریز و له بشه. خرما رو هم با چاقو تکه تکه کنید، بعد به روشی که پیشتر گفتم، کاکائو رو آب کنید و بعد پودر آب پنیر و پودر سفیدهی تخم مرغ و پودر قند و پودر طعم دهنده رو بهش اضافه کنید و حسابی به هم بزنید. حالا باید یه خمیر سفت و یه دست داشته باشید. در مرحلهی آخر، تخم کدو، بادام، بادام زمینی ، گردو و تخم کتان خورد شده و جو دوسر رو به خمیر اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. داخل سینی فر رو با چند ورق روغنی شیرینیپزی بپوشونید و بعد مواد رو بریزید داخلش. با این حجم مواد به سه یا چهار سینی نیاز دارید. بعد سینی ها رو دو سه ساعت بذارید داخل فریزر و بعد به مدت 24 ساعت داخل یخچال. و بعد برش بزنید و بپیچید لای کیسه فریزر و در جای خشک و خنک نگهداری کنید. نکتهی مهم اینه که باید مواد رو سریع به شکلات آب شده اضافه کنید که سفت نشه.